The best Side of بیماری سلیاک درمان میشود
The best Side of بیماری سلیاک درمان میشود
Blog Article
این افراد باید از مصرف غذاها و داروهای حاوی گلوتن برای همیشه پرهیز کنند.
بیماری سلیاک یک اختلال گوارشی است که در اثر واکنش غیر طبیعی سیستم ایمنی به گلوتن ایجاد میشود. بیماری سلیاک به نامهای اسپرو، اسپروی غیر حارهای، عدم تحمل گلوتن و آنتروپاتی حساس به گلوتن نیز نامیده میشود. در بیماری سلیاک، پاسخ سیستم ایمنی بدن به گلوتن باعث ایجاد مادهای سمی میشود که پرزهای روده را از بین میبرد. پرزهای روده، برآمدگیهای انگشت مانند داخل روده کوچک هستند.
گوشت تازه، ماهی و مرغ که بدون نان، بدون چاشنی و بدون آغشته شدن به مواد دیگر صرف شوند.
همچنین آزمایشهای دیگری برای کشف علت ادامهی علائم تجویز میکند.
مهمترین خطرات و بیماری های ایجاد شده ناشی از سلیاک عبارتند از:
شکل ظاهری: کوچک، اما نرم و آسان برای عبور. توده ها نیز دارای لبه های برش شفاف هستند.
● در فرد مبتلا به بیماری سلیاک، قرار گرفتن مکرر در معرض گلوتن به پوشش روده آسیب می رساند. این حالت می تواند منجر به کمبود مواد مغذی شود و می تواند باعث مشکلاتی مانند:
مطالب برگزیده کمک دندانپزشکان تجربی کارشان قانونی است ؟
چربی هضم نشده در مدفوع می تواند موجب زرد رنگ شدن مدفوع شود. وجود چربی هضم نشده در مواد زائد بدن، همچنین موجب ایجاد کف بر روی مدفوع می شود. بیماری سلیاک
برچسب ها: بیماری سیلیاک گلوتن مقالات مشکلات گوارشی انواع بیماری ها مطالب مرتبط
همچنین این امکان وجود دارد که سوء جذب دیگر دلیل مدفوع شناور باشد. در این صورت، سایر ناهنجاریهایی که قبلاً ذکر شد، مانند یبوست خفیف نیز ممکن است وجود داشته باشد.
اگر چه کودکان مبتلا به بیماری سلیاک دارای محدودیت در رژیم غذایی و منع مصرف در استفاده از مواد غذایی حاوی گلوتن هستند، اما با آگاهی از مواد غذایی مفید و مضر برای آنها میتوان رژیم غذایی متنوعی را برای آنها تهیه کرد. در صورتی که علائم بیماری سلیاک را در کودک خود مشاهده کردید، به پزشک اطفال مراجعه کنید تا شما را با رژیم غذایی مناسب برای درمان این بیماری آشنا کند.
نوزاد یا کودک نوپایی که مبتلا به بیماری سلیاک است، ممکن است دچار اسهال مزمن یا یبوست نیز شود، اگرچه مطالعات پزشکی نشان میدهد این نشانه در بزرگسالان بیش از کودکان دیده میشود.
سلیاک بیماری اسپروی سلیاک چیست یک بیماری خود ایمنی است که زمینه ارثی دارد که معمولا از دوران نوزادی به وجود می آید و حالت مسری ندارد. این بیماری به علت عدم تحمل گلوتن در بدن اتفاق می افتد. گلوتن (پروتئینی که در گندم و جو موجود است)، باعث آسیب دیدن پرزهای روده در افراد مبتلا به این بیماری می شود.